Rezultatele implementării proiectului ”Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a zonei rurale a Transilvaniei Centrale și de Nord”

Asociaţia pentru Infrastructură Regională şi Dezvoltare Durabilă (AIRDD) Someş Dej a demarat la 1 noiembrie 2010 implementarea proiectului Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a zonei rurale a Transilvaniei Centrale și de Nord.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”INVESTEȘTE ÎN OAMENI”, și este implementat în parteneriat cu Clubul Ecologic Transilvania, Cluj Napoca şi organizația ACȚIUNI SOCIALE PRIN METODE EDUCATIVE ACTIVE (ASMEA), Ocna Mureș.
Proiectul se încadrează în axa prioritară nr.5 ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție 5.2 ”Promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă”. Perioada de implementare este de 36 luni, iar valoarea totală a finanțării este de 6.656.044 lei.

Vineri 25 octombrie 2013, începând cu ora 12.00, la CENTRUL DE FORMARE ȘI PERFECȚIONARE ÎN TURISM, ZONA DE AGREMENT FIGA, ORAȘUL BECLEAN, va avea loc conferința de presă cu tema

Rezultatele implementării proiectului ”Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a zonei rurale a Transilvaniei Centrale și de Nord”

Conferința de presă va fi precedată începând cu ora 10.00 de dezbaterea cu tema
PARTENERIAT PENTRU CALITATE ÎN FORMARE